Behandlinger

Læs mere om mine behandlinger

Ring for aftale til hjemmebehandling i og omkring Randers og Århus (100 kr. pr. kørsel). Flere forsikringsselskaber yder tilskud, helt eller delvis. Kontakt dit forsikringsselskab for at høre nærmere.

OBS. Betaling foregår kontant eller med dankort.

 

Kontakt mig for køb af gavekort.

Akupunktur

Akupunktur er naturlig smertebehandling med ultra tynde nåle, som indsættes på bestemte punkter på kroppen. Nålene hjælper til at udskille affaldsstoffer, afhjælpe blokeringer og tilføre kroppen ny energi.

Akupunktur er godt til bla…
Tankemylder, angst, gamle traumer, ischias problemer, diskusprolaps, generelle smerter, hormonelle forstyrrelser, gigt, udslæt, afhængigheder, mv.

580 kr.

Spar 10% ved køb af klippekort med 5 klip.
Spar 20% ved køb af klippekort med 10 klip.
Tilskud fra Sygeforsikringen Danmark.

Cupping

Cupping har været brugt i Kina i årtusinder som en del af den klassiske kinesiske medicin. Cupping er en kop oftest lavet af plastik eller glas, som laver et cacuum, der fremmer blodtilførslentil musklerne hvilket gør at musklerne slapper af.

Det er en virkelig effektiv metode til at opløse stagnationer og til udrensning af affaldsstoffer samt styrke immunforsvaret.

Behandling med sugekopper/vacuum terapi er en effektiv metode ved bl.a…
Muskelspændinger, luftvejsproblemer, astma, infektioner, mv.

Det kan være et godt alternativ til behandling med nåle. Cupping kan lave mærker i op til to uger efter behandling.

Benyt ikke Cupping hvis du…
Har skadet hud, dvs. hvis du har sår, rifter, forbrænding mv. Har åreknuder, hvor behandling ønskes. Har hævelse pga. en skade. Lider af en blødersygdom. Er afkræftet. Er ammende, da affaldsstofferne vil kunne gå i modermælken. Har meget tynd hud. Modtager blodfortyndende medicin. Gravide bør kun modtage let cupping og aldrig på maven. Ældre mennesker der er sensitive eller i underskudsbalance bør kun modtage cupping i begrænset omfang.

Mooving cupping/cupping massage er en lidt mildere form for cupping da man med en enkelt vacuumkop blidt masserer et område hvor der er spændinger. Denne metode er også effektiv ved eks. væskeophobninger i benene.

400 kr.

NLP samtaleterapi

Som en del af en helhedsorienteret behandling tilbydes coaching med fokus på at sætte personlige mål og få hjælp til at tage ansvar for egen udvikling.

Permanåle eller ørefrø

Ørefrø er en god og alternativ løsning, hvis du ikke har det så godt med nåle. Permanåle og ørefrø skal blive siddende i ørene og falder selv ud. De falder typisk ud mellem en lille uge til 2 uger, kan blive siddende længere.

Permanåle er små stifter på ca 2mm. Dem jeg bruger er guldbelagt. Ørefrø er små frø som påsættes bestemte punkter på øret med et lille plaster

Permanåle og ørefrø kan bruges til bl.a…
Smertebehandling, stress, tankemylder og afhængigheder. Denne metode kan i nogle tilfælde benyttes som en selvstændig behandling.

350 kr.

Moxamassage

Ligesom akupunktur er moxa en vigtig behandlingsmetode indenfor klassisk kinesisk medicin. Moxa er en meget effektiv og blid varmeterapi med urter, der tilfører kroppen ny energi.

Velegnet ved…
Stagnationer, inflammation, muskel- og ledsmerter, kuldeproblematikker, hormon-ubalancer, mv. Ligeledes er Moxa god til at styrke immunforsvaret og skabe mere energi og overskud i din hverdag.

Moxacigar

Bruges til lokalbehandling og er især god til ledsmerter, som gigt og væskeansamlinger.

Firmaaftale

Vil du have glade medarbejdere og færre sygemeldinger kan en firmaaftale være noget for dig. Jeg kommer med alle remedierne, du skal ikke tænke på noget, kun at have et ledigt rum tilgængelig.

Ring eller skriv til mig, så vi sammen kan skræddersy et forløb, der passer netop til dit firma.

  • Lille pakke/en fast dag, hver anden uge a 4 timer
  • Mellem pakke/en fast dag, hver uge a 4 timer
  • Stor pakke/en fast dag, hver uge a 8 timer
  • XL pakke/to faste dage, hver uge a 8 timer